Sydostasiatiska Dashi får högsta betyg

UNGDOM≠UNGDUM's matrecensent Isac Fransson äter som ett djur, men kan ändå inte äta upp allt han får serverat på restaurangen Dashi

Jag hade nyligen möjligheten att luncha på Dashi, en sydostasiatisk restaurang på Holmgatan, och jag måste säga att det var en riktig upplevelse. Jag beställde kimchi och tantamen ramen och satte mig vid ett av borden

Smak: 9/10 Service: 10/10 Pris: 8/10 Mätt: 11/10

Här är min recension:

Vi börjar med kimchin som är inlagd salladskål vilket jag inte testat innan. Kimchin var krispig, syrlig, uppfriskande och kryddig. Även om jag inte har något att jämföra det med så var det väldigt gott. 

När det gäller prisvärdheten, så var jag verkligen nöjd. För det pris jag betalade fick jag en enorm mängd mat. Jag äter som ett djur, men jag skulle inte fysiskt kunna äta upp allt som serverades. Presentationen av maten var också mycket estetiskt tilltalande. 

Deras Tantanmen ramen var krämig och välkryddad, men inte för stark. Den hade en nötig smak och köttet var helt enkelt perfa. Det fanns även någon sorts svamp i rätten som var väldigt god. Det var tydligt att

ingredienserna var färska. Buljongen var komplex. Det var helt enkelt riktigt bra. 

Servicen var utmärkt, personalen var trevlig och inredningen ren och charmig. Det var målningar och massor skyltar på väggarna vilket bidrog mycket till upplevelsen.