aktuellt

En hel vecka, lördag till lördag, blir det fokus på De Globala målen och Agenda 2030 då vi tillsammans med HELA Ideella och Landskronas många föreningar har en festivalvecka med sjuhelsikes många aktiviteter dagligen. Så mycket kunskap att inhämta och så mycket att inspireras av. Dessutom en chans för föreningar att få 10 000 kronor för att dra...

Bokrelease!

27.08.2019

Nu kommer den äntligen; HANDLINGSBOK FÖR FÖRÄNDRING! Boken som samlar erfarenheterna från det treåriga Allmänna arvsfondsprojektet Uppdrag Ninjas som Linn Alenius och Johanna Ivarsson drev tillsammans med ungdomar i Lund och Landskrona. Boken är skapad med dem och skriven av Linn, Johanna och Karin Salmson som också är bokens redaktör.
I boken...

Helt fantastiskt: Vår ansökan för Agenda 2030 och Globala målen för hållbar utveckling gick igenom! Nu sprider vi kunskap, hopp och engagemang!

VÅRENS FOKUS

03.05.2019

Föreningen är som alltid öppen för medlemmarnas initiativ. I vår ligger vårt fokus på:

På Basilika i Landskrona hölls den nya styrelsens första möte. Vi avtackade Sofie Olovsson som ordförande och valde in Karin Salmson till posten. Firmatecknare jämte kassör Linn Alenius är fortsatt Anette Bergmasth.

ÅRSMÖTE 2019

31.03.2019

Årets årsmöte hålls digitalt och alla betalande medlemmar har rätt att rösta!